Etätyö vaatii kunnolliset välineet ja osaamista niiden käyttöön

Etätyö vaatii kunnolliset välineet ja osaamista niiden käyttöön

Nykypäivän työ ei ole aikaan tai paikkaan sidonnaista. Jos puhumme etätyöskentelystä, ei se ole sitä, että eristäydymme ulkomaailmasta ja laadimme jotain elämääkin suurempaa kirjallista tuotosta. Etätyö vaatii kunnolliset välineet ja osaamista niiden käyttöön.

Mitkä sitten ovat kriittiset perustaidot etätyössä? Entä miten pidetään yhteiset tiedot ja dokumentit hallussa, tai miten varmistat, että etäkokoukset onnistuvat sujuvasti?

Vastauksen näihin kysymyksiin saat tulevassa SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, pahat ja rumat -seminaarissa. Tapahtuman ydin on jo ihan alusta asti ollut case-esityksissä. Ne aidot tarinat niin hyvistä, huonoista kuin rumistakin kokemuksista ovat keränneet mukaan jo yli 2000 kuulijaa. Seuraava tapahtuma järjestetään 23.-24.5.2019 Sokos Hotel Presidentissä Helsingissä.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.