Etätyön työkalut kuntoon

Etätyön työkalut kuntoon

Jos etätyö on sitä, että hautaudutaan kammioon laatimaan jotakin elämää suurempaa kirjallista tuotosta, ei mielestäni etätyön työkaluilla juurikaan ole väliä. Kynä ja paperia riittää. Tai läppäri mahdollisimman vähillä yhteyksillä ulkomaailmaan.

Jos etätyö on kuitenkin jotain muuta, tarvitaan työskentelyyn kunnolliset välineet ja osaamista niiden käyttöön. Pidän Työ ei ole paikka -seminaarissa 28.3.2017 esityksen etätyön työkaluista. Pyrin esityksessäni vastaamaan ainakin seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitkä ovat kriittiset perustaidot etätyössä?
  • Mitä työkaluja etätyössä tarvitaan?
  • Miten sähköpostit, kalenterin ja tehtävät saa pidettyä hallinnassa?
  • Miten etäkokoukset onnistuvat sujuvasti?
  • Miten pidetään yhteiset tiedot ja dokumentit hallussa?

 

Tutustu seminaarin ohjelmaan sekä puhujiin ja ilmoittaudu mukaan!

Tuottavan etätyön puolesta
Juha Anttila

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.